page_banner

Zprávy

Energetický grafen získal certifikaci CCPC Transportation Energy Saving Product Certification

Nedávno naše aditivum do motorového oleje Energetic Graphene získalo certifikát certifikace Transportation Energy Conservation Product Certification od CCPC.Jsme jediným výrobcem v ropném a palivovém průmyslu, který získal tento certifikát v Číně.Autoritativní testovací centrum prokázalo, že naše produkty šetří palivo.

CCPC, založená v říjnu 2006, je nezávislý certifikační orgán třetí strany schválený CNCA.Společně ji založily Akademie věd Ministerstva dopravy, Akademie silničních věd Ministerstva dopravy a China Highway Engineering Consulting Group Co., Ltd.

hlavní
Energetický grafen
Energetické-Graphene-získané-the

Dne 11. září 2020 byla úspěšně uvedena na trh přísada do motorového oleje Energetic graphene.Tento produkt využívá vynikající vlastnosti nano-grafenu, jako je super lubrikace, pevnost 100x silnější než ocel, ultrajemná velikost částic, vysoká tepelná vodivost atd. Používá speciální disperzant, aby nano-grafen vytvořil jednotný a efektivní disperzní systém v motorovém oleji, zabraňující aglomeraci a srážení.To vedlo k výrobě energetického aditiva grafenového motorového oleje

Na základě několika testů na různých typech vozidel bylo zjištěno, že aditivum do motorového oleje Energetic graphene má na vozidla významný vliv na úsporu paliva.Proto se velmi doporučuje pro motory různých vozidel, jako jsou logistika, dopravní vozidla a lodě.

Aditivum do motorového oleje Energetic Graphene tentokrát přijalo kontrolu Centra certifikace dopravních produktů.Prostřednictvím konzistence certifikačního produktu, inspekce procesních parametrů, rutinní inspekce, potvrzovací inspekce, funkční inspekce a dalších systémů zajistěte, že může i nadále splňovat certifikační požadavky.Vyráběné produkty rovněž splňují požadavky certifikačních technických specifikací.A zajistit konzistenci certifikovaných produktů a vzorků pro kontrolu produktů a získat certifikační certifikáty.

Není to poprvé, co aditivum do motorového oleje Energetic Graphene získalo autoritativní certifikaci.Aditivum do motorového oleje Energy Graphene získalo certifikaci SGS dne 18. března 2020 a certifikaci CE dne 28. ledna 2022.

Tato certifikace dopravního produktu CCPC je dalším uznáním produktů aditiv motorového oleje Energetic Graphene.V budoucnu bude Deboom Technology pokračovat v podpoře technologických inovací s cílem posílit vysoce kvalitní produkty a snažit se stát se vynikající značkou v průmyslu ochrany motorů.


Čas odeslání: 26. července 2023