page_banner

Zprávy

Deboom má novou čest

Úřad pro průmyslové a informační technologie města Nantong (gxj.nantong.gov.cn) nedávno oznámil seznam specializovaných, rafinovaných a nových malých a středních podniků provincie Ťiang-su do roku 2023, jakož i seznam přezkoumaných a schválených specializovaných podniků. , rafinované a nové podniky pro rok 2020. Naše společnost prošla kontrolou jako specializovaný, rafinovaný a nový podnik a stala se jedním ze specializovaných, rafinovaných a nových podniků provincie Jiangsu.Deboom Technology se věnuje výzkumu nano materiálu (grafenu) a jeho aplikaci v průmyslu maziv. Vítejte na našich webových stránkáchVýrobci a dodavatelé aditiv do motorového oleje do grafenu – Čínská továrna na aditiva do motorového oleje (deboomtech.com)

Dne 26. dubna 2012 vydala Státní rada „Stanoviska Státní rady k další podpoře zdravého rozvoje malých a mikropodniků“, v níž poprvé navrhla „podněcovat malé podniky a mikropodniky, aby rozvíjely moderní odvětví služeb, strategicky vznikající průmysl, moderní zemědělství a kulturní průmysl a vydat se cestou specializovaného, ​​rafinovaného a nového a spolupracovat s velkými podniky na podpoře inovací namísto spoléhání se pouze na zdroje."

Dne 26. června 2013 uspořádalo Ministerstvo průmyslu a informačních technologií v Šanghaji sympozium s cílem prozkoumat podporu specializovaného, ​​rafinovaného a nového rozvoje v malých a středních podnicích v 11 provinciích a městech.To mělo dále realizovat „Vůdčí stanoviska Ministerstva průmyslu a informačních technologií k podpoře rozvoje specializovaných, rafinovaných a nových malých a středních podniků“ a zvýšit úsilí při podpoře rozvoje specializovaných, rafinovaných a nové podniky v malých a středních podnicích, vyměňovat si zkušenosti a naslouchat podnětům.

Dne 16. července 2013 vydalo Ministerstvo průmyslu a informačních technologií Čínské lidové republiky „Pokyny Ministerstva průmyslu a informačních technologií k podpoře rozvoje specializovaných, rafinovaných a nových malých a středních podniků“ , který výslovně navrhoval obecný myšlenkový pochod, klíčové úkoly a propagační opatření pro podporu specializovaných, rafinovaných a nových malých a středních podniků. „Specializované“ se týká specializace s produkty vyznačujícími se specifickým použitím, profesionálními výrobními procesy, patentovanými podniky. technologie a konkurenční výhodu na specializovaných trzích.

111

„Rafinovaný“ se vztahuje k pečlivosti, přičemž produkty se vyznačují jemností, hlubokými technologickými procesy a pečlivým řízením podniků.
„Nový“ označuje novost s produkty charakterizovanými inovativní a vyspělou technologií, vysokým technickým obsahem, vysokou přidanou hodnotou a významnými ekonomickými a sociálními přínosy.

V budoucnu se bude Deboom Technology i nadále držet technologie a inovací, aby posílila vysoce kvalitní produkty, a zavázala se stát se výjimečným inovativním podnikem.


Čas odeslání: březen-05-2024